Film om det vidgade textbegreppet

Vi har inom den nationella strategins arbete tagit fram ett antal filmer för att informera om olika bibliotekstyper och verksamheter inom det allmänna biblioteksväsendet. Filmerna lämpar sig just för att diskutera verksamhetsinriktningar och utvecklingsmöjligheter. Naturligtvis täcker inte filmerna in all den verksamhet som finns runt om på alla våra bibliotek men vi hoppas att de ger möjlighet till reflektioner och utvecklingstankar.
Filmen ”Vidgat textbegrepp : allas rätt till berättelser” är inspelad i Stockholms län och vi tackar Hanna Hellsten, Vallentuna bibliotek och författaren Torbjörn Lundgren för medverkan i filmen.
Det finns även en textad version och en trailer av denna film under fliken rapporter/filmer.