Nationell biblioteksstrategi förstärker sitt kansli

Eva Enarson har rekryterats som utredare/handläggare vid nationell biblioteksstrategi. Med sin långa och breda erfarenhet av biblioteksverksamhet från sina tidigare arbetsgivare vid fram för allt Stockholms universitet, kompletterar hon väl kansliets innestående kompetenser.

– Det ska bli mycket spännande att arbeta med svenska biblioteksutvecklingsfrågor i ett övergripande perspektiv, säger Eva Enarson. Omvärldsbevakning har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har på olika sätt arbetat med och är mycket intresserad av samhällsutveckling med användaren i fokus. Jag trivs också mycket bra att arbeta i en administrativ, kommunikativ roll. Under mina år på Stockholms universitetsbibliotek har jag fram för allt arbetat med kommunikation på bred front.

Kontakt: eva.enarson@kb.se