Högaktuell omvärldsrapport presenteras den 13 september

Ett av nationell biblioteksstrategis uppdrag är att ta fram en fördjupad omvärldsanalys, som speglar de olika utmaningar biblioteken står inför framöver. Ett tiotal personer har deltagit i analysarbetet, vars arbete kommer att presenteras vid en halvdagskonferens som äger rum på Stockholms universitet den 13 september.

Analyserna publiceras i en rapport, som kommer att lämnas över till kulturminister Alice Bah Kuhnke vid konferensen, och även delas ut till samtliga närvarande deltagare.

Har du inte redan anmält dig – gör det nu. Det är glädjande redan över trehundra anmälda, men vi har plats för många fler! Program och anmälan hittar du via länk på http://www.kb.se/aktuellt/evenemang/2017/Nationella-strategins-omvarldsrapport/

Varmt välkomna!
Erik Fichtelius, Eva Enarson och Christina Persson – sekretariatet för nationell biblioteksstrategi