Är du intresserad av svensk biblioteksverksamhets framtid – kom på dialogmöte om den nationella biblioteksstrategin som arrangeras på fem platser i höst!

I våras presenterade strategin utkastet till nationell biblioteksstrategi, som sedan dess är öppen för alla att lämna in synpunkter och förslag till förändringar fram till och med den 31 oktober 2018 till strategi@kb.se

Som ett led i dialogprocessen arrangerar vi fem dialogmöten under oktober i samarbete med de regionala biblioteksverksamheterna. Samtliga bibliotekssektorer, politiker och andra intresserade är varmt välkomna!

• Hässleholm den 4 oktober kl. 10-16
  • Stockholm den 5 oktober kl. 13-17
  • Umeå den 9 oktober kl. 11-15
  • Örebro den 10 oktober kl. 12-17
  • Göteborg den 15 oktober kl. 12-15

Anmälan görs till respektive regional arrangör och publiceras inom kort!

Från ord till handling. Utkast

Alla synpunkter och förslag skickas fram till och med den 31 oktober 2018 till: strategi@kb.se