Röster från omvärlden

Sekretariatet för Nationell biblioteksstrategi har glädjande nog tagit emot en rad olika intressanta inlägg och skrivelser från myndighetsorganinsationer och föreningar under det senaste året. För att främja transparens och debatt kommer sekretariatet härmed att publicera ett urval av dessa här på strategibloggen. Varje enskild avsändare ansvarar helt för innehållet i respektive skrivelse. Först ut är en skrivelse som inkommit från föreningen BiS, Bibliotek i Samhälle, i april i år. Detta inlägg gäller främst folkbiblioteksverksamheten.

Länk till inlägget

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.