Från ord till handling – på väg mot en nationell biblioteksstrategi

Tisdagen den 8 maj kl. 10 – 11 livesänds Erik Fichtelius presentation av ett utkast till den nationella biblioteksstrategin. Sändningen kommer att ske här på bloggen, parallellt med publiceringen av utkastet.  

Därefter inleds en dialogprocess, öppen för alla att lämna synpunkter fram till och med den 31 oktober 2018. För att främja denna process kommer bland annat fem regionala dialogmöten i Hässleholm, Göteborg, Örebro, Stockholm och Umeå att arrangeras i början av oktober, dit hela bibliotekssektorn och andra intressenter bjuds in. Utkastet kommer även att presenteras vid Biblioteksdagarna i Stockholm samt på Bokmässan i Göteborg.

Synpunkter skickas under perioden 8 maj – 31 oktober till strategi@kb.se

Den slutliga versionen av strategin överlämnas till regeringen i mars 2019.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.