Tyck till om den nationella biblioteksstrategin – besök våra dialogmöten!

Nu är det hög tid att tycka till om utkastet till Sveriges nationella biblioteksstrategi. Varmt välkommen till våra dialogmöten, som hålls i Hässleholm, Stockholm, Umeå, Örebro och Göteborg under oktober.

Under oktober besöker vi fem städer för att samla in idéer till det vidare arbetet i att ta fram den nationella biblioteksstrategin.

Dialogmötena arrangeras i samarbete mellan sekretariatet och de regionala biblioteksverksamheterna. Bibliotekssektorn, politiker och andra intresserade är välkomna att delta. Under mötena presenterar Erik Fichtelius, nationell samordnare, Från ord till handling – på väg mot en nationell biblioteksstrategi, och därefter finns utrymme för diskussion och frågor.

Hör av dig!
Fram till den 31 oktober kan du när som helst höra av dig till strategi@kb.se med synpunkter på strategiutkastet.

DIALOGMÖTEN

Glöm inte att anmäla dig i tid, antalet platser är begränsat!

Hässleholm, 4 oktober
Tid: 10–16
Plats: Röda salongen, Hässleholms kulturhus
Se hela programmet här. FULLSATT!

Stockholm, 5 oktober
Tid: 13–17