Konferensinbjudan – Nationella strategins omvärldsrapport

Som vi tidigare bloggat om är en del i den nationella biblioteksstrategins uppdrag att ta fram en omvärldsanalys. Analysen kommer att presenteras och lämnas över till kulturministern vid en konferens den 13 september i Aula Magna, Stockholms universitet. Nu finns programmet ute på www.kb.se – har du inte redan anmält dig så gör det nu! Vi hoppas att det ska bli en intressant eftermiddag och blir förstås glada om så många som möjligt ansluter. Varmt välkomna!

http://www.kb.se/aktuellt/evenemang/2017/Nationella-strategins-omvarldsrapport/

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.