Se livesändningen från lanseringen av Den femte statsmakten

Den 13 september presenterades omvärldsrapporten Den femte statsmakten av de skribenter som deltagit i analysarbetet. Ta del av livesändningen och lyssna till varför rapporten fått sin titel.

4 kommentarer till Se livesändningen från lanseringen av Den femte statsmakten

1. Annica Arvidsson skriver:

Perfekt att kunna se sändningen från det egna kontoret! Hade gärna varit på plats, men det får funka så här också. Känner mig redan stolt över de fina ord som sagts. Hoppas mycket på arbetet som lagts och läggs ner. Vi behöver verkligen en tydlig nationell biblioteksstrategi!
    Mvh en biblioteksutvecklare ute i landet 🙂

• evaena skriver:

Känner oss stolta över att ha dig med, och tack för de vänliga orden! Allt gott Eva, Erik o Christina, sekretariatet för en nationell biblioteksstrategi

2. Pingback: Peters 100 bästa länkar | Peter Alsbjers blogg

3. Pingback: Lärosätena i nationella biblioteksstrategin – Överbibliotekariens blogg